Telefoonnummer.nl zorgt er voor dat telefoonnummers en NAW gegevens van bedrijven beter gevonden worden op het internet.

Telefoonnummer.nl is één van de grootste websites van Nederland waar u telefoonnummers van bedrijven kunt zoeken en vinden. Met ruim 3 miljoen telefoonnummers bieden wij een platform waar wij vraag en aanbod bij elkaar brengen. Wij bieden oplossingen voor ondernemers door online beter vindbaar te zijn en een platform te bieden voor potentiële klanten.


Onze missie

Onze missie is om website bezoekers zo goed mogelijk te ondersteunen bij het vinden van telefoonnummers en NAW gegevens. Dit doen we door continue onze diensten up-to-date te houden en door te ontwikkelen. Wij luisteren graag naar onze gebruikers om een zo goed mogelijk online gebruikerservaring aan te bieden.


Waarom telefoonnummer gebruiken?

  • Wij zorgen dat uw bedrijf beter vindbaar wordt.

  • Wij bieden een platform met potentiële klanten.

  • U kunt gratis uw bedrijf presenteren op telefoonnummer.nl

  • Duizenden bezoekers per maand bezoeken telefoonnummer.nl

Wilt u gratis uw bedrijf aanmelden op telefoonnummer.nl?

Wilt u online beter gevonden worden? Zorg ervoor dat uw klanten contact met u kunnen opnemen via telefoonnummer.nl! Voeg nu geheel gratis uw gegevens toe aan ons bedrijvenbestand. Wij bieden naast de gratis vermelding, nog extra mogelijkheden om tussen uw concurrenten op te vallen. Onderscheid uw bedrijf door uw logo, foto's, video's en openingstijden toe te voegen.


Gratis aanmelden

Telefoonnummer.nl maakt gebruik van cookies om optimaal te functioneren.